sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Internet-yhteydestä jälleen

Meillä kävi Soneran mies kylätalolla keväällä kertomassa tulevaisuuden Internet-yhteyksistä haja-asutusalueilla. No, ei mitään uutta sillä rintamalla. Jälleen kerran huomasin, että olemme lapsipuolen asemessa täällä maalla asuessamme.

Olen sijoittanut varmaan lähelle 1000 € erilaisiin yhteyksiin ja laitteisiin. Wimax-yhteys, jonka piti laajentua, ei sitten sitä tehnytkään, vaan sitä alettiin ajamaan alas ja hinta vain alkoi nousemaan. No, ainahan on mokkulat ;)
Meillä kuuluu vain Sonera ja sekin silloin tällöin. Nykyisin vain toisinaan, ei kunnolla ollenkaan. Sitä sitten kyselin Soneran mieheltä ja muiltakin Soneran tekinisiltä asiantuntijoilta ja sain vastauksen, että kun tulee lisää asiakkaita, niin kuuluvuus heikentyy :D hinnan pysyessä samana. Jees.

Mietin näin asiakkaan ominaisuudessa tätä ilmiötä. Minä olen työni tehnyt asiakaspalvelijana ja ajattelin, että miten se olisi toiminut baaritiskillä, tämä uusien asiakkaiden vaikutus vanhoihin asiakkaisiin.

Ensimmäiset asiakkaat saavat täydet tuopit, mutta asiakkaiden lisääntyessä tuopit vajentuvat sitä mukaa, miten paljon asiakkaita baarissa on, hinnan pysyessä samana. En usko, että tämä kävisi, vai mitä? Muuttaisin pois täältä maalta heti, jos vain isäntä ei laittaisi hanttiin niin kovin. Paska nakki.

Ei kommentteja: